Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Karácsony 2008

2009.01.09. 10:15 - RKriszta

 

 2008 Karácsonya békében és csendesen telt el. Hetekkel az ünnep előtt feldíszítettük a házat és számoltuk a napokat. Legalábbis Ami és Én. BF valószínűleg a háta közepére sem kívánta ezt az egészet, de azért lelkesen készült( mint utólag kiderült). Én minden évben nagy izgalommal várom, hogy sikerült az ajándékok kiválasztása, mennyire sikerült eltalálnom szeretteim vágyait. BF mindig a legnehezebb falat, mert neki saját elmondása szerint : SOHA, semmire nincs szüksége...de azért én mindig találok neki valami szívéhez kedveset. Az idei évben ruhákkal láttam el, meg is jegyezte, hogy akár piacra is dobhatnám...:-)

Amanda kapott ruhákat, könyveket,sok-sok apróságot de mivel egyre többet ül (fél hivatalosan a számítógépe előtt, )ezért kapott egy monitort. Ez volt az ő  nagy ajándéka..

24-én Apu volt nálunk, együtt ebédeltünk, majd mint minden évben 4 óra felé , sétálni mentünk.. mire visszértűnk a Jézuska itt volt nálunk, telis tele minden ajándékokkal éééééééés, mint minden évben most is felkapcsolta a házban az összes villanyt.

Volt nagy ajándékbontás, öröm az arcokon és papírgyűrögetés Barninak.

25-én BF szüleinél voltunk. Ott kapta Barni ezt a nagy dömpert.

26-án pedig a barátaink látogattak el hozzánk...aztán volt itt találka ezen a héten szeretett Helénánkkal, Andiékkal, Gabiékkal és Amanda régi tanító nénije is invitált, így náluk is eltöltöttünk egy szép délutánt.

Tehát volt itt sürgés-forgás, főzés és készülődés, ajándékok kocsiba be és ki, mig elérkezett a Szilveszter, ami szintén egy babás barátunknál telt, kockázással, beszélgetéssel, egyszerűen..nyugisan...elérkezett a január elseje, amikor is BF lelkesen elfogadta a barátaink invitálását Visegrádra szánkózni..én ellenálltam, mert azt gondoltam túl hideg van..azért elmentünk, de Barni 20 perc után jégcsappá fagyott , így hazajöttünk olvadni.

Összefoglalva, csodás volt ez a pár nap, köszönjük a Jézuskának a sok szép ajándékot, minden szuper volt , mégis egy dolgot kiemelnék...

 

 

 

 

 

APA először volt velünk ilyen sokat itthon, kaptunk tőle sok szép percet, szeretetet, és ami a legfontosabb.. ezek az együtt töltött napok olyan közel hozták egymáshoz APÁT és FIÁT, ami mindennél többet ér....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr96867006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.01.10. 11:40:48

Élménygazdag Karácsonyotok volt :) Jó volt együtt lenni Veletek.
Barni nagyon édes a sok-sok ajándékkal és mint látom a könyvek is érdeklik nem csak a dömperek :)

Apás-dolog: szerintem szükség van arra, hogy gyakran legyenek együtt. Heléna az ünnepek után kérdőn nézett rám és kereste az apját mindenütt, aki persze dolgozni ment. Elővette az apja dolgait és mondogatta: apáJé, apáJé :) Olyan édes, ragaszkodó kis minimanók, hát persze hogy nagy szó, ha együtt lehetnek!
Reméljük idén picit többet tudnak közösen játszani.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.01.10. 18:34:27

Nálunk is nagy lett a haverság Apával, Máté is minden reggel mutat az ajtóra, és mondja, hogy Appa??? Kár, hogy leghamarabb is csak nyáron lehetnek ennyi időt megint együtt:(((

RenátaAnya(Eszter) · http://renatababa.blogspot.com/ 2009.01.11. 14:35:57

Reni is rengeteget volt az apjával,aztán az első munkanapon azt mondta Apa,hogy még jobban hiányzott,mint előtte.
Jé,van Elmotok! (Reni nagy kedvence!)

Masika és Lili · http://farkaslili.mlap.hu 2009.01.11. 17:11:02

Mennyi élménnyel lettetek gazdagabbak, és igen forgalmas ünnepeken vagytok túl!
Apával mi is sok időt töltöttünk együtt, azót Lili minden reggel rohan a hálóba és kiabál, hogy Apa, de sajnos mondanom kell, hogy dolgozik. Ilyenkor azt kiabálja, hogy Apát, ami nála annyit tesz, hogy Anya üljünk a kocsiba és menjünk Apához! Sajnos ez sem mindíg lehetséges!


süti beállítások módosítása