Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Játék

2009.02.04. 00:00 - RKriszta

Én is nagyon szivesen vettem ezt a játékot, mert érdekes dolgokra bukkantam...

Horoszkópja:  HALAK

 
Csecsemő: Csendes álmodozó, lágy természetű. Micsoda nagy alvó! ( Azért a MICSODA nagy alvó, lehet kicsit erős..:-))Ne aggódjunk, az álmok hasznára válnak. Ragaszkodik hozzá, hogy a szülei vagy testvérei vigyázzanak rá és állandóan babusgassák. Örül, ha minden a kényelmét szolgálja, ha minden azért történik, hogy ő még jobban érezze magát. Könnyen sírva is fakad, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné. Szereti a gyengéd bánásmódot. Finom lelke megkívánja a kitüntetett figyelmet, érzékenysége a látványosan megnyilvánuló szeretetet. Lételeme a víz, imádja a fürdetést.
 
Ez történt a születése napján:

-Az indiai antilopok után megérkezett Nyíregyházáról a Veszprémi állatkertbe egy hímekből álló kattacsapat is. Az öt állat jól ismeri egymást, hiszen évek óta összeszokott kis társaság. Nálunk a varikkal és az impalákkal fogják megosztani a kifutójukat, egyenlőre csak az ablakon keresztül ismerkednek a régi lakókkal.

 

- Barni születése pillanatában jelent meg:

 
- Lisa Marie Presley és negyedik férje, Michael Lockwood gyereket várnak.
 
A nap híres szülötte:
 
-Koncz Zsuzsa
 
Ha nyerne a lottón:
Ez egy érdekes dolog, mert bár ugyan mindig erről álmodom, még soha életemben nem vettem egy szelvényt sem, így Barninak már csak egy esélye maradt…az Apukája, mert ő bizony megfontoltan lottózik hétről-hétre.
 
Rossz szokása:
Egészen biztos, hogy pár hónap múlva hozzá tudok majd biggyeszteni pár dolgot, de egyenlőre most olyan dolog jut eszembe amiről nem is igazán tehet...a nyálcsorgatás…bár már igazán megtanulhatná lenyelni :-)
NA egy dolog mégis..mostanában előszeretettel pakolja ki a dvd-ket, naponta egyszer..kétszer..háromszor...na, de négyszer????
 
Ha koffein:
Ez egy aktuális kérdés most nálunk, mert bár nem vagyunk nagy kávésok…mostanában mégis imádom a tejhabbal rétegezett gyenge kávét ..amihez Barnit úgy tudnám ide csatolni, hogy megkérem adjon végre egy édi puszit Apának, olyat amitől elolvad….és én ebben a pillanatban teszem fel BF-nek a kérdést, „ugye veszünk végre egy szuper kávéfőzőt..?”
 
Kedvenc ruhaszín:
Igyekszem őt is megtanítani ízlésesen öltözködni, csak úgy, mint Amandát…ami majd később nagyon sokba fog nekem kerülni..
Szeretem, a narancssárgát és a pirosat Barnin, de pont ma megállapítottam, hogy a világoskék nagyon jól áll neki.
 
Most mi van rajta:
Világoskék melegítőnadrág, fehér body és egy hosszú ujjú póló, ami fehér alapon világoskék és keki csíkos. .Vagány.
 
Ha háziállat:
Természetesen Kifli, a vizsla. Megismeri Kiflit, nevet rá és ilyenkor Kifli próbálja puszilgatni, odabújni Barnihoz, aki ezt egy kis nyálcsorgató nevetéssel viszonozza.
 
Ahogy 10 év múlva látom:
Szeretném ha egy talpraesett, vagány kisfiú lenne, aki nagyon szereti majd a családját, aki bizalmasan beszélget majd a nővérével. A sport és a tanulás mindig fontos lesz nekem..de majd addig ütöm…amíg ezzel is minden rendben lesz.:-)
 
A legutóbbi jó, ami vele történt:
Kétségtelenül a karácsonyi időszak, amikor Apa olyan sokat volt vele…
 

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr3905993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RenátaAnya(Eszter) · http://renatababa.blogspot.com/ 2009.02.04. 20:45:10

Nekem is a Karácsony volt a legszebb időszak Apával!!
Nincs kedved egy élő blogos játékra?Kukk be hozzám!

masika 2009.02.05. 12:37:23

" de majd addig ütöm" ez nagyon jó:-)

gneke 2009.02.07. 20:57:44

És egy hónap múlva ünnepeltek....Pedig még most született!


süti beállítások módosítása