Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Telnek a napok

2007.12.13. 09:00 - RKriszta

Címkék: úgy valamiről

 
Van, hogy úgy érzem, repül az idő és még szükségem lenne némi időre Barni érkezéséig. Egy másik nap meg azt érzem, miért nincs már itt!? Teljesen megzavar ez az egész. Az éjszakám az elmúlt napokhoz képest szuper volt, végre összefüggően aludtam egy kicsit. Olyan álomszuszék lettem mostanában. Nem tudom miért. Sokszor lelkiismeret furdalásom van, mert most később kelek, mint BF , este meg szórakoztatom őt a fecsegésemmel. Ma pl. kiszámoltam, hogy 2 órával aludtam többet. Olyan gáz, de hiába próbálok felkelni, egyszerűen nem megy. Mintha egy 100-as szöggel leverték volna fejem.
Nem is említettem még, hogy Amanda furulyázni tanul. Pont egy éve, de nagyon büszke vagyok rá, mert gyönyörűen játszik, és bár fogalmam sincs kitől örökölte a tehetségét, határozottan ügyes. Ezt nem én elfogult anya mondom, hanem hozzáértő szakemberek. Hoppá!!!! Holnap du. lesz a karácsonyi zenei ünnepség, amint ő is játszani fog. Kíváncsi vagyok, csak egy bajom van. Hogy fogom kibírni a többit? Nem akarok rossz lenni, de ma voltam ebédet befizetni és ott hevert az asztalon a holnapi menetrend. Ő lesz a 6. , de utána még vagy 15 gyerek játszik. Mindenféle hangszeren. Hát valahogy meglógok, mert én azt ki nem bírom. Remélem, nem sértek meg senkit, de pl. a hegedű hangjától a falnak mennék.
Egy kérdés foglalkoztat. Azokhoz, akik nemrég szültek…hiányzik a pocakos időszak néha??( Persze, most azt a legszebb mondani, hogy „áááá, dehogy, hiszen itt van ez a pici baba, aki kárpótol mindenért..)De én őszintén szeretném az érzéseiteket erről.

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr11262422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakos Macska 2007.12.14. 07:34:34

Ne legyen bűntudatod az alvás miatt, utána Te alszol majd kevesebbet úgyis :)))))))))))))))))))))))
Eleinte fura volt pocak nélkül, de kimondottan nem hiányzik már. Szerettem pocakos lenni, de a végén már megvoltak a hátrányai is :)


süti beállítások módosítása