Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Kifli

2007.11.27. 06:53 - RKriszta

Címkék: kifli

Van itt még egy valaki, aki naponta hozz örömet az életembe, és akiről sosem hittem, hogy ilyen nagyon és feltétel nélkül fogom tudni majd szeretni. Ő Kifli, a vizsla.
2006 októberében érkezett hozzánk egy olyan napon, amikor nagyon el voltam keseredve. Reméltem, hogy a baba hiányát enyhítheti az ő jelenléte. Azt hiszem, mindent meg is tett ezért, nagyon jól végezte a dolgát. :-) Az én szívembe szinte egy pillanat alatt igen mélyre került. Nagyon hálás vagyok a sorsnak érte. Egyedül hoztam őt haza, mindenkinek meglepetés volt. Amandáért úgy mentem az iskolába, hogy Kifli a kezemben volt. Sajnálom, hogy a pillanatot csak leírni tudom, mert nagyon jó lenne újra látni ilyen boldogságot. A párom mikor délután hazaérkezett csak annyit mondott, :"tudtam, hogy ez lesz!" Fenntartásokkal fogadta, neki a kutya jelenléte kicsit mást jelentett, mint nekünk. Jó pár alkalommal az elmúlt évben lejátszották a maguk csatáját, de kijelenthetem, Kifli már mancsában tartja az egész családot. Nagyon ért hozzá, hogyan kell mindenkit levenni a lábáról. Elnézte nekünk, amikor kitaláltuk kutyaiskolába járunk. Végigcsinált velem egy alapfokú és egy középfokú engedelmességi tanfolyamot, már itt díszeleg a falon az oklevele. Bármit megtesz, csak nekünk jó legyen. Na, jó ez nem azt jelenti, hogy nem rosszalkodik, mert hát bizony ahhoz is remekül ért. De hálás értünk, szeret minket, és mi sem vagyunk ezzel másképpen.
Van itt valami, amit mindenképpen szeretnék megemlíteni. Kifli egészen apró volt, mikor az első vizsla túrán részt vettünk. Elmondhatatlan élmény ez, általában több mint 100 magyar vizsla találkozik ilyenkor egy hatalmas séta, játék kedvéért. Aki még nem látott ilyet, javaslom, egyszer nézze meg, érdemes. A szervezők rengeteg munkát fektetnek bele, minden elismerésem nekik. Mi meg egyszerűen élvezzük minden alkalommal, ahogy a mi szeretett családtagunk nagyon jól érzi magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr24243274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.27. 07:25:29

szia, nagyon szép a blogod és nagyon szépen írsz, csodás a barátságotok, milyen jó lehet együtt átélni ezeket a dolgokat...gratulálok mindkettőtöknek...és Barni történetét figyelni fogom napról-napra...Barna lesz vagy Barnabás?
Ahhoz külön gratulálok, hogy megérkezett a herceg a férjed személyében...én is hasonló cipőben járok...azt hittem senkinek nem kell egy elvált 2 gyerekes anyuka, de az élet mindig tartogat csodákat...
boldog babavárást ezután is!

Ingrid 2007.11.27. 07:46:12

Te még a kutyát is hatalmas felelősségtudattal és odafigyeléssel neveled. Nem csak egy házörző vagy játékszer. Ez sokmindent elmond egy emberről.
Soha semmit nem csinálsz félgőzzel, és ettől vagy olyan csodálatra méltó.
Soha nem adod fel és nem unsz meg dolgokat. Kevés ilyen embert ismerek a környezetemben.

cucka 2007.11.27. 08:28:36

Szia Kriszta! :) Örülök, hogy a "menedzser-főszerkesztőasszony" bereklámozott nekünk...és ezáltal megismerhetünk! :) Szépek a gondolataid, és nagyon örülünk a boldogságotoknak! :) Lelkes olvasóid leszünk, ígérjük! És boldog pocakosodást kívánok!

Isten hozott közöttünk! :)

Pöttye 2007.11.27. 08:44:39

Én is beállok a köszöntők sorába...
És ez a gyönyörű tutaaaaaa:)))) Kifli:)))

Sok egészséget kívánok , és linkellek, ha nem gond...:)

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2007.11.27. 10:00:28

Nagyon aranyos Kifli! Olyasmi lehet mint Te: szép, kedves és örökmozgó... hát csoda ha szereti a családod? Hiszen Téged látnak viszont benne!
Még több örömet hozzá!


süti beállítások módosítása