Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Asztrológia

2007.12.08. 18:11 - RKriszta

Címkék: úgy valamiről

Őszintén bevallom, nem hiszek feltétel nélkül az asztrológiában sem. Sosem olvasnék el napi horoszkópokat. A csillagjegyek általános jellemzése viszont érdekel, illetve rengeteg pl. rám illő tulajdonságot véltem felfedezni a saját csillagjegyem jellemzésében. Nem mondhatom, hogy a legegyszerűbb az enyém, ugyanis én a Kos jegyében születtem. Önfejű vagyok és akaratos, hát ez vagyok én! Amanda Ikrek jegyében született, tökéletesen illik rá a kétarcúság. BF Halak, simulékony, ragaszkodó, pont ahogyan írják ennek a csillagjegynek a szülötteire. Barni is Halak lesz, mint apukája. Az egyik babás honlapon találtam szülő-gyermek kapcsolatjellemzést a csillagjegyek figyelembevételével. Megosztanám veletek. Régebben már írtam arról, hogy nem volt olyan egyszerű a lányom és BF közös életének indulása, talán ebből megértettem én is ..miért??
Amanda és BF kapcsolata:
„Az Ikrekkel a Halaknak kissé problematikus, de mindenképpen karmikus sorsszerző kapcsolata lehet. Ez a Levegő-jegy ugyanis pontosan ráérez szülője hiányzó tulajdonságaira, amelyekre ez a kritikus gyermek még figyelmezteti is. Már gyermekkorában hajlamos az Ikrek arra, hogy mindent megkérdőjelezzen, racionalizáljon, és vita tárgyává tegyen. Nyugtalansága és kritikussága idegesítően hat a Halak szülőre. Az Ikrek, hárítja az érzelmeket és mindenben racionális távolságot, szeretne tartani, ami a Halak rendkívüli átélő-képességével éles ellentétben áll. Problémáik legtöbbször abból származnak, hogy az Ikrek pragmatikussága a Halak spirituális értékrendjét megkérdőjelezi. Ez a gyermek nem csak átélő képességet, de együttérző képességet is elsajátíthat szülőjétől, aki gyakran úgy érzi, hogy Ikrek-gyermeke érzelmileg elérhetetlen számára.”
 
Megnéztem hát, mit írnak az én kapcsolatomról..vele……..
 
Az Ikrek-gyermek folyamatosan szóval  tartja szüleit, érdekfeszítő elbeszéléseivel. Az Ikrek-gyermek rendkívüli információéhsége és a külvilág iránti kíváncsisága, állandó elfoglaltságot ad a Kosnak. Ki kell elégítenie gyermeke szellemi és mozgás iránti igényét, ami állandó odafigyelést, mesélést, kirándulást, sportolást jelent. A rendszerességet, a passzív pihenést és a nyugalmat tudatosan szükséges a Kos szülőnek kialakítania, ami a legnehezebb ebben a kapcsolatban. Az Ikrek ösztönös életvitele ugyanis átláthatatlan és rendszertelen. Szülő és gyermek konfliktusai a Kos céltudatosságának és az Ikrek csapongó természetének összeférhetetlenségéből következnek.”
 
Azt hiszem, én csak a magam érzéseiről beszélhetek. Amit rólunk írtak, tökéletesen igaz. Talán úgy érzem az én személyiségem közelebb áll a lányoméhoz. Mindketten nyughatatlanok vagyunk , ami talán sokszor idegesítően hathat a férfiemberre itthon!
DE EZÚTON KÉREM ŐT, MESÉLJEN Ő ERRŐL, ILLETVE ÉRTÉKELJE Ő A FENT LEÍRTAKAT!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr77257122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsibrák 2007.12.10. 14:57:29

Kedves Kriszta, nagyon örülök, hogy írtál a Kos-Ikrek szülő-gyerek páros kapcsolatáról. Áron ikrek, én meg kos vagyok, és nagyon találónak érzem a jellemzést, annak ellenére, hogy ő még nagyon picur. Hát, legalább tudom mi vár rám. Hanem azért szívesen biztosítok teret a mozgásához és engedem, hogy a természetes kíváncsiságát kielégítse, én ilyennek szeretem és bár nem egy kényelmes gyerek, nem is örülnék neki most már, ha nem ilyen lenne :))
De szerintem, ezzel te is pont így vagy...


süti beállítások módosítása