Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Hétköznapok 1.

2008.01.19. 15:40 - RKriszta

Címkék: úgy valamiről

Azon kaptam ma magam, milyen hatalmast nőttek körülöttem a babák. Hihetetlen, hogy Heléna is már ilyen nagy, lassan 4 hónapos. Hiszen most született. Aztán emlékszem a második topic babánkra is, ennek már 8 hónapja, jesszus Áron lassan szaladni fog. Most.. izgultunk csak Nikiért , most…2 hónapja. Hunc is a napokban érkezett nem..? Úgy 6 hete. És hát Vörösbegy gyönyörűséges Barnija is elmúlt már 1 hetes. Rita barátnőm Jázminja is lassan 5 hónapos, már kacag és nagyon kis édes. Ide még sorolhatnám a többieket is , nem szeretnék kihagyni senkit sem, mert igazán ennek csak azért van jelentősége, mert eközben a mi pici Barnink is csak nő-növekszik. Valahogy úgy érzem, nem fog kitartani a kiirt időpontig, de remélem, még növekszik odabent. A héten sokat haladtam. Kimostam és kivasaltam mindent, szépen bepakoltam a szekrényébe. Mert neki már olyan is van. Saját szekrény. Ahogyan a kezembe vettem azokat a pici kis darabokat, azt éreztem, mint Vörösbegy. Biztosan pici lesz rá. Ezért mikor a kórházi motyót pakoltam, a biztonság kedvéért beraktam egy-két 56-os rucit is. Elképzeltem, hogy mikor megszületik, a szülésznő elkéri az első ruháját, mi meg nagy büszkén oda is adjuk, mire ő közli…bocsi, de ez nem megy rá. J Nagy égés lenne. A kórházi cuccot is elkezdtem már pakolni, a netről töltöttem le egy listát, amit még egy kicsit meg is ritkítottam, mégis annyi cucc sorakozik itt, hogy rémisztő. Az eltervezett táskába a fele fért be kb., így most 2 napja nézegetem, mert mégsem akarok egy hatalmas pakkal érkezni, azt fogják hinni oda is költözök. Kicsit tanácstalan vagyok, pedig úgy érzem, semmi felesleges cucc sincs bent.
A héten baba érkezett a családba. BF unokatestvérének megszületett a kislánya: Angéla. Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik, remélem, hamarosan mehetnek is haza.
Ma délelőtt egy gyors Carbonarát főztem, BF szerint ultra finom lett.. készült egy kis almás pite és túrógombóc is.
BF lelépett, kézis programja van…menjen csak nyugodtan, hisz neki ez a kikapcsolódás. Csak mostanában aggódom, mert most is olyan messzire ment, én meg itt vagyok, és nem attól félek, hogy nem jutok be a kórházba, mert azt megoldom. Hanem hogy lekési Barni érkezését, és azt nagyon nem szeretném. Csak nem lesz majd így, biztosan jó fej lesz és szuper időben gondolja majd úgy, megnézi a kinti világot is.
Van egy elmaradásom. December 30.-Demjén. Szuper buli volt, hihetetlen hogy megtelt az Aréna. Nagyon jól éreztük magunkat, alig várom a következőt.
A héten megint bebizonyosodott számomra, milyen pici a világ…rámtalált egy lány, akivel érdekes módon ismerjük egymást és akiről kiderült, olvassa a blogomat..----üdvözöllek Téged…

Mennem kell mert nemsokára Heléna teszi látogatását nálunk…..

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr28303353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.19. 19:14:55

Úristen, Kriszta már 32 hetesek vagytok!! nagyon rohan az idő! ez az almáspite kész merénylet ellenem, egy hete kívánom, de eddig legyőztem.. most beleharapnék a laptopba :)

cucka 2008.01.19. 22:01:23

Nagyon vicces volt, mert én is gondos anyukaként 2 hatalmas pakkal állítottam be szülni, a szobatársnőim pedig azon poénkodtak óriás csomagjaim láttán, hogy engem örökre beköltöztettek a kórházba! :D
Tényleg, "mindjárt szülünk" van lassan Nálatok is! :) Dejó! :))) Tessék sűrűbben jelentkezni, mert hiányoznak kedves soraid :)

Pocakos Macska 2008.01.19. 22:14:38

De jót mosolyogtam :) Én is csak a legszükségesebbet pakoltam és izé :D Rengeteg volt a cumó :D Juj bizony-bizony nemsokára értetek izgulunk :) Amúgy érdekes én is azt éreztem, hogy hamarabb jön Nóri!

RKriszta 2008.01.19. 22:27:22

Cucka , Macska és sok felesleges cucc volt végül?
Tényleg, biztosan én nem birom már követni, de Ti hol szültetek??

Pocakos Macska 2008.01.19. 23:16:54

Nekem nem volt felesleges semmi! (csak a kiskesztyű a gyerekre). Mondjuk nálunk annyi kavarás volt, hogy én alapból nem szülni feküdtem be, így Norka cuccai otthon figyeltek. Később hozott be Gábor mindent, illetve plusszba eü papírt meg betéteket, amiből nem vittem eleget/illetve rájöttem, hogy másmilyen kell. Én Kistarcsán szültem.

cucka 2008.01.20. 11:13:31

Én Székesfehérváron szültem és így utólag azt kell, hogy mondjam, semmi fölöslegeset nem vittem be. Még plusz betéteket kellett vásárolnia HuncApunak, mert abból csak Tena ladyt vittem és sima intimbetétet nem. Ugye én sima szülésre és vajúdásra készültem, ennek megfelelően 3 féle méretű törölközőt is csomagoltam (kicsi-homlokborogatáshoz, közepes- derékborogatáshoz, nagy-zuhanyzáshoz), de ezek is hasznosnak bizonyultak császározáskor is (kicsi-mosdókesztyű szerep, közepes- bedurrant cici borogatáshoz, nagy-zuhanyzás).

Áronbaba 2008.01.21. 11:01:57

Ne izgasd magad, inkább vigyél be fölösleges cuccokat, mint hogy vmi hiányozzon. Barni tényleg pikk-pakk itt lesz, de az apukájával egyeztet majd, ebben biztos vagyok. :)


süti beállítások módosítása