Napló Barniról

Kriszta feljegyzései Barniról

Fotóalbum

Utolsó kommentek

  • Sav Jánoa: Édességek • Ajándék (2017.06.28. 18:42) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? Édességek · Ajándék (2017.06.28. 18:40) Szomorkás vasárnap
  • Sav Jánoa: Ezt próbáltátok már? <a href="http://usacandy.hu">Édességek · Ajándék</a> (2017.06.28. 18:38) Szomorkás vasárnap
  • gneke: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! gneke és családja (és ha ráérsz kukk be hozzám egy játékra) (2010.12.25. 16:10) 1 év után
  • masika: Jó olvasni rólatok:-) (2010.11.18. 03:01) 1 év után
  • Utolsó 20

Lilypie 1st Birthday Ticker

Hol vagy álommanó??

2008.09.10. 11:00 - RKriszta

Címkék: szabadidő

Elment tőlünk, itt hagyott egy szó nélkül. Ezt nem vártam tőle, mert idáig igenis jól tartottuk, befogadtuk, szerettük…Legalább tudnám miért. ? Talán csak nem szereti Barni növekvő fogacskáit, talán új barátot keresett… Keresem a választ, közben meg iszonyatosan sajnálom Barnit, aki éjszakázik valamiért, valamiért, ami biztosan nem jó neki. Remélem hamar túl leszünk ezen, és nemsokára már egy fogacskával több lesz itthon.

KIRÁNDULNI VOLTUNK
 
A hétvégén Barni időzött egy kicsit a Mamijánál, aki nagyon meg volt vele elégedve, dicsérte, mert olyan jó kisfiú volt. Hát igen Barni napok óta édesen eljátszik egyedül, már pakolgat a játékos ládájából, felfedezi a játékait és mindeközben mosolyog és mosolyog. Már nem kell nekünk mosolygásra bírni, mert elég csak meglátnia és máris jár keze lába, a szája pedig hatalmas mosollyal köszöni meg a jelenlétünket. Igazán édes.
Visszatérve, vasárnap Andiékkal kirándulni mentünk. Az uticél szinte mindegy volt, Amandának csak egy kívánság volt: izgi legyen. A kirándulás végén kb. 8 km-t tudtunk magunk mögött, aminek a nagy része vagy olyan emelkedő volt amit csak kézzel kapaszkodva tudtunk megtenni, miközben jó párszor újra kellett inditani a szívünket, a másik fele pedig a visszaút volt, ami a hátsó felünkön történt... Tehát igaz volt a mondás, ahová egyszer fel mentünk, onnan le is kellett jönni.
Délelőtt 10-kor indultunk és 17.00 –ra értünk vissza..amikor is már megint szembesültem két dologgal:
  1. Szuper csinin felöltöztem, csak két baj volt -a sportcipőm, inkább való a
    Plazakba való shoppinghoz, mint kirándulni, a nadrágomat még nyugodtan félre tehetem egy kis időre, vagy legalábbis nem veszem fel olyan helyre, ahol 15 cm-nél magasabbra kell emelni a lábam, ugyanis ha a naci nem legtutibb streccs anyagból készül, akkor akadhatnak problémák…
  2. Rám férne némi cardio edzés…no comment.!!
 
A kirándulás viszont szuperul sikeredett, a gyerekek jobban bírták mint mi, pedig Andi aggódott a fiáért, aki még csak ovis, de szégyen nem szégyen, talán jobban bírta nálunk…a kirándulás végén pedig megkaptam a lányomtól azt a mondatot, amiért érdemes volt csúsznom, másznom és kiköpni a tüdőmet…” NA, EZ IZGI VOLT!!!!!”

A bejegyzés trackback címe:

https://barni.blog.hu/api/trackback/id/tr8656929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.09.10. 17:21:50

Nagyon sajnálom Barni éjszakázásait, biztosan a fogacskája kínozza szegényt!
Ami a kirándulást illeti, nagyon jók a képek, és ezeken igazán nem látszik, hogy bármilyen edzés rád férne! Nagyon csini vagy!

Bea · http://www.pappb12.freeblog.hu 2008.09.10. 19:58:51

Szegény Barni:(Remélem hamar visszatér hozzátok álommanó. A kirándulás tényleg izgalmas lehetett. Lelki szemeim előtt láttalak benneteket a hegyről lefelé csúszni:)

Panka 2008.09.10. 21:12:18

Hahó Álommanó! Tessék gyorsan visszatérni Barnihoz!!! :-)))

Ez a kirándulás nagyon klassz lehetett, Amanda büszke lehet rád, hogy a kedvéért bevállaltál egy ilyen kalandtúrát. Látom, a végére még Kifli nyelve is lógott a fáradtságtól. :-)))

Ingrid 2008.09.10. 22:29:12

Micsoda izgalmas kirandulas :) gyonyoru a panorama mogottetek! Az alommanot sajnalom, ha nincs nalatok, akkor biztos rossz helyre koborolt... Probald ki a viburcolt, hatha segit!

Zsibrák 2008.09.12. 19:05:47

Édesek vagytok :)
Remélem álommanó hamar visszatér hozátok.
Kifli olyan, de olyan helyes!

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.09.16. 15:41:26

egy biztos...nem hozzánk jött :)))

Meske 2008.09.17. 16:58:08

Kriszta mennyire szuper lehetett! És ez a kirándulás azt hiszem élete végéig emlékezetes lesz Aminak! Kb. ennyi idős voltam, mikor voltam a szüleimmel egy ilyen "izgi" kiránduláson, és a mai napig meghatározó élményem!
A másik: nagyot dobbant a szívem mikor megláttam álommanót! Volt nekem egy ilyen kis álommanóm és sokáig nem mertem kinyitni a zsákját, mert ugye abban tartja a csillagokat, és azt hittem akkor kijönnek a csillagok.....bocs, ez csak eszembe jutott a képről. :) Barnit sajnálom, remélem hamarosan újra szépen fog alukálni! :S


süti beállítások módosítása